Opracowanie nowatorskiej metody biokonwersji zanieczyszczeń biogazu w obecności tlenowych form azotu w skali przemysłowej

 

¨ STRONA GŁÓWNA  >>  Wykonawcy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wykonawcy:

 

dr inż. Krzysztof Ziemiński- Manager Projektu

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

ul. Wólczańska 171/173, 90-924, Łódź

E-mail: ziemin@p.lodz.pl ; ziemin@interia.pl

Telefon: (48) (42) 631 34 85

                (48) 694 45 34 52

mgr inż. Paweł Boniecki- Asystent Managera Projektu

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

ul. Wólczańska 171/173, 90-924, Łódź

E-mail: pablobonus@poczta.fm

Telefon: (48) (42) 631 34 85

                (48) 604 38 51 81

prof. dr hab. Zofia Żakowska- Ekspert ds. Mikrobiologii Technicznej

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

ul. Wólczańska 171/173, 90-924, Łódź

E-mail: zofia.zakowska@p.lodz.pl

Telefon: (48) (42) 631 34 74

prof. dr hab. Beata Cwalina- Ekspert ds. Hodowli Bakterii Siarkowych

Politechnika Śląska, Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyk

ul. Krzywoustego 8, 44-100 Gliwice

E-mail: beata.cwalina@polsl.pl

Telefon: (48) (32) 237  19 38

prof. dr hab. Józef Stanisław Szopa- Ekspert ds. Mikrobiologii i Procesów Fermentacyjnych

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

ul. Wólczańska 171/173, 90-924, Łódź

E-mail: szopa@p.lodz.pl

Telefon: (48) (42) 631 34 83

dr inż. Alicja Zawadzka- Specjalista ds. Analityki Chromatograficznej

Politechnika Łódzka, Wydział Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska

ul. Wólczańska 213, 90-924, Łódź

E-mail: zawadzka@wipos.p.lodz.pl

Telefon: (48) (42) 631 37 79

dr hab. Piotr Walczak- Ekspert ds. Inżynierii Genetycznej

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

ul. Wólczańska 171/173, 90-924, Łódź

E-mail: pwalczak@p.lodz.pl

Telefon: (48) (42) 631 34 89

 

 

Aktualności

O projekcie

Wykonawcy

Harmonogram

Konferencje

Galeria

Kontakt

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego